Sopimuskuljetukset ja muut kuljetuspalvelut

Ota yhteyttä

Kuljetus T. Sillanpää Oy tarjoaa kattavat kuljetuspalvelut, kuten kappaletavarakuljetukset, sopimuskuljetukset ja lämpötilasäädellyt kuljetukset ammattitaidolla koko Suomen alueella. Palvelemme kaikissa kuljetuksissa panostaen laatuun. Hoidamme tavaran turvallisesti ja sovitussa aikataulussa perille toivomaasi kohteeseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kappaletavarakuljetukset tarpeidesi mukaan

Maantiekuljetus on usein paras vaihtoehto tavaroiden kuljetukseen sen joustavuuden, nopeuden ja erikoisratkaisujen ansiosta. Hoidamme kappaletavarakuljetukset Vantaalla ja koko Suomessa. 


Kuljetamme kaikkea: hoidamme niin suurten kuin pienten pakettien, lavatavaran, rullakoiden ja muiden tavaroiden siirrot ja kuljetukset tarpeidesi mukaan. Voit tilata meiltä joko kertakuljetuksen tai tehdä sopimuksen pitkäaikaisempaan kuljetustarpeeseen, jolloin räätälöimme sopimuksen sisällön ja keston tarpeidesi mukaan. Liikennöimme myös HCT-yhdistelmillä. 

Kysy lisää kappaletavarakuljetuksista

Sopimuskuljetukset toistuvaan tarpeeseen

Yksittäisten kuljetustoimeksiantojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kuljetussopimuksia lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Sopimuskuljetukset ovat erinomainen vaihtoehto erityisesti pitkäaikaisempaan, toistuvaan kuljetustarpeeseen. Sopimuskuljetusten etuna on se, että sama, sinun tarpeesi ja tilanteesi tunteva yritys ja sen ammattitaitoinen henkilökunta, hoitavat kuljetukset ennalta sovitulla tavalla. Kuljetuksista tulee tehokkaampia, taloudellisempia ja kaikin tavoin sinulle helpompia, kun et joudu joka kerta järjestämään kuljetusta erikseen ja kertaamaan toiveitasi. Liikennöimme myös HCT-yhdistelmillä.

Kysy lisää sopimuskuljetuksista

Lämpösäädellyt kuljetukset luotettavasti

Meiltä löytyy myös oikeanlainen kalusto, työvälineet ja ammattitaito lämpösäädeltyihin kuljetuksiin. Hoidamme esimerkiksi elintarvikkeiden kuljetukset siten, että tuotteiden lämpötila säilyy oikeana ja muuttumattomana koko kuljetuksen ajan. 


Seuraamme lämpötiloja jokaisessa käsittelyn ja kuljetuksen vaiheessa. Kuljetamme tuotteet perille nopeasti. Oikean käsittelyn ja lämpötilan sekä nopeuden avulla varmistamme sen, että tuotteet pysyvät tuoreina ja vahingoittumattomina.

Ota yhteyttä ja kysy lisää lämpösäädellyistä kuljetuksista